top of page

Partijen, Borrelen, Groepen,  Vergadering en Catering 

Borrelen

images (2).jpg

Heeft u een borrel (vrijdagmiddag) op de zaak en u wilt wat lekkers serveren, The Food Box verzorgt voor u koude- en warme hapjes. Heeft u geen ruimte op de zaak, dan is The Food Box een perfecte locatie om te borrelen zowel binnen als buiten.

Groepen

Voor groepen vanaf 25 personen hebben wij in iedere prijsklasse een aantal voorbeeld menus voor wame – en koude maaltijden of buffetten. Die kunt u als leidraad gebruiken om een menu samen te stellen dat aan uw wensen en budget voldoet. Wij adviseren u graag met de keuzes.

De warme- en koude buffetten kunnen in allerlei thema’s worden verzorgd en bijvoorbeeld worden aangepast aan iets waar u of uw bedrijf affiniteit mee heeft, bijvoorbeeld een regio, land, jaartal of product.

Binnen in The Food Box kunnen wij maaltijden tot 44 personen verzorgen.

 

Uw kunt ook ons gazon gebruiken voor bijvoorbeeld een Barbecue, Receptie, Picknick, etc. tot maximaal 150 personen.

Catering

Wij kunnen een geheel verzorgde catering op uw locatie verzorgen. Dat kan op uw bedrijfslocatie zijn voor relaties of personeel, bij u thuis voor familie en vrienden of op een andere door u gekozen locatie. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt en dat u op de dag zelf nergens naar om hoeft te kijken.

De aanleiding voor het cateren van uw evenement kan natuurlijk van alles zijn. Is het voor een bedrijf dan kan dat bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, receptie, personeelsmaaltijd, belangrijke vergadering of training zijn. In de persoonlijke sfeer zijn een verjaardag, receptie of familiefeest vaak aanleiding om het te laten cateren.

Wanneer u al faciliteiten heeft die wij voor de catering kunnen gebruiken is dat natuurlijk prima, maar wij kunnen u ook alles uit handen nemen en uw catering van begin tot het eind verzorgen – van het fornuis tot het kleinste koffielepeltje.

Wij verzorgen een Catering vanaf 25 personen.

 

Vergader-, training-, teambuildinglocatie

_DSC2685-Edit.jpg

The Food Box kan ’s avonds of in het weekend geheel geprivatiseerd worden voor vergaderingen, trainingen of teambuilding. Er is al een projector, scherm en audiosysteem aanwezig, dus u hoeft alleen maar uw laptop aan te sluiten. Onze locatie is vanuit alle richtingen goed en snel te bereiken er is gratis WiFi en parkeren.

Heeft u voor uw activiteiten ook buiten ruimte nodig, dan kunt u natuurlijk ons gazon daar ook prima voor gebruiken.

Onze maximale capaciteit is 44 personen voor vergaderingen, trainingen en teambuildings.

Ontvang updates per email van The Food Box


*Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.
E-mailadres

Bedankt voor de inzending!

bottom of page