top of page
menu.
dagschotel week 24.jpg

Menus Lunchroom The Food Box

menu voorkant.jpg
Menu 1
menu pagina 2.jpg
menu snackcorner.jpg
Snacks
menu engels pagina 2.jpg
Dranken
menu pagina 3.jpg
Broodjes
menu arrangement.jpg
Arrangementen
Ontvang updates per email van The Food Box


*Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.
E-mailadres

Bedankt voor de inzending!

De menu’s van dag restaurant The Food Box in Agriport A7, Middenmeer bieden een ruime keuze.

Er is eigenlijk voor ieder wat wils; het klassieke twaalf uurtje, een foodbox to share voor 2 personen, diverse tosti’s, Club Sandwiches, of specials als de Hamburger -Portlander Style en de NYC Hot Dog.

Voor de liefhebbers is ook het traditionele Full English Breakfast de gehele dag beschikbaar.

Daarnaast zijn er heerlijk belegde broodjes, de traditionele Hollandse snacks als kroket, frikandel, gehaktbal al dan niet met patat of een broodje, maar er is ook een keuze uit maaltijdsalades als een Caesar Salad, Duo van Zalm of de gerookte rundercarpaccio.

Voor de truckers – maar niet alleen voor hen - met grote trek is er het zeer aantrekkelijke Chauffeurs Menu, met een soep van de dag, een keuze uit 2 heerlijke hoofgerechten en een lekker toetje voor een prima prijs van euro 15.

Er zijn ook heerlijke warme gerechten als bijvoorbeeld de Saté van kippendijen of de Schnitzel XL met alles erop en eraan.

Of kies een van de weekly specials; met onder andere een goed gevulde huisgemaakte soep en andere specialiteiten buiten de normale kaart. – ze staan iedere week op de website.

Er is ook een ruime keuze uit vegetarische- en vegan gerechten. Ook glutenvrij is geen probleem.

Alle gerechten kunnen worden afgehaald, bestellingen kunnen ook van tevoren aan ons door gemailt of gebeld worden.

Even geen zin om te koken, of toch nog laat aan het werk, Iedere dag is er ook een andere warme dagschotel beschikbaar voor euro 10.  Voor 13 uur bestellen en tussen 17 en 18 uur ophalen of in het restaurant eten. De dagschotels staan iedere week op deze pagina.

The Food Box is ook de ideale locatie voor een bijeenkomst, vergadering, koffietafel, receptie of werklunch of bijvoorbeeld een gezellige BBQ op het ruime gazon.

Voor groepen zijn er speciale arrangementen samengesteld en natuurlijk kunnen wij ook iets anders geheel naar uw wens samenstellen.

Wij kunnen ook op uw locatie een catering verzorgen; koude en/of warme buffetten, werklunches, recepties, BBQ, etc. wij nemen de complete organisatie en alle benodigde materialen voor onze rekening. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

bottom of page