top of page

The Food Box is een dag restaurant open van 8 uur tot 18.30 – maandag tot en met vrijdag – voor een heerlijk ontbijt, lekkere maaltijd of snelle snack.

Verse producten, lekker eten, een vriendelijke en gezellige sfeer tegen een redelijke prijs, dat is waar wij voor staan.

Op het menu is van alles te vinden. Eén van de specialiteiten is het All-Day Full English Breakfast, of kies toch iets lichters als een goed gevulde salade of de carpaccio.

Het klassieke 12-uurtje is altijd een goede keuze, net zoals de lekkere Schnitzel xxl of toch maar de goed gevulde Loaded fries?

Maar kom ook langs voor een patatje met wat lekkers erbij, smakelijk vers belegde broodjes of een heerlijke kop Bruijns koffie met zo’n zalige punt appeltaart van Bakker Raat.

Voor groepen hebben wij speciale arrangementen zoals bijvoorbeeld Carpaccio per M², het Lunch Arrangement of Proeverij The Food Box Arrangement.

Er is ook een keuze uit Vegan-, Vegetarische- en Glutenvrije gerechten.

Alle gerechten kunnen ook worden afgehaald. Bestellen kan via 0619320723

Over ons

The Food Box is een uitstekend locatie, ’s avonds of in het weekend, voor vergaderingen, cursussen, personeelsborrels, recepties, etc.

The Food Box verzorgt ook catering op locatie, zoals bijvoorbeeld een werklunch, receptie of een koud/warmbuffet.

The Food Box is centraal gelegen op het AgriPort A7 in Middenmeer, vlak bij de A7 afslag naar Medemblik - tussen Hoorn en de Afsluitdijk. Middenmeer ligt in de Wieringermeer polder in de Kop van Noord-Holland en maakt deel uit van gemeente Hollands Kroon.

 

Combineer een fietstocht langs Westfriese dorpjes als Lambertschaag, Opperdoes, Twisk en Abbekerk met een lunchpauze bij The Food Box.

Ontvang updates per email van The Food Box


*Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.
E-mailadres

Bedankt voor de inzending!

bottom of page